Η Φιλοσοφία μας

http___www.bigleaguekickball.com_about_ Soma free consultation Ο Παιδικός Σταθμός το ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ είναι ένας χώρος, που διαμορφώθηκε με πολύ μεράκι με στόχο να αποτελεί ένα ασφαλές και στοργικό περιβάλλον, όπου τα παιδιά θα αισθάνονται ελεύθερα να πειραματίζονται και να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Ένας χώρος με έμφαση στην ομαδικότητα και τη διαφορετικότητα χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

soma cod saturday Εμείς ως νηπιαγωγοί συντροφεύουμε τα παιδιά σε κάθε τους βήμα και αξιοποιώντας τα βιώματα τους ενισχύουμε τη μοναδικότητά τους και τις ιδιαίτερες δεξιότητες τους με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού τους αλλά και του κόσμου γύρω τους, πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά με πλοηγό τους το παιχνίδι. Το ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ βάζει το παιχνίδι στο επίκεντρο ως εργαλείο μάθησης και όχι μόνο ως μέσο εκτόνωσης.

http___www.bigleaguekickball.com_advertise_ Soma COD ACCEPTED ~ BUY Soma FROM A USA WITHOUT A PRESCRIPTION Οι αίθουσές μας έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να αποτελούν γωνίες με εξειδικευμένο χαρακτήρα όπως μουσικοκινητική, εικαστικών, μαγειρικής, ανάγνωσης, παιχνιδιού κ.ά. Τα παιδιά σε ομάδες, κατά τη διάρκεια της ημέρας, κινούνται κυκλικά στις αίθουσες και συμμετέχουν στις αντίστοιχες δραστηριότητες.

Ο όμορφος και ευρύχωρος κήπος που διαθέτει το ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έρχονται καθημερινά σε επαφή με τη φύση μέσα από τις οργανωμένες υπαίθριες δραστηριότητές μας αλλά και το ελεύθερο παιχνίδι.

Στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε όσον το δυνατό καλύτερα στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα των παιδιών επιθυμία μας αποτελεί η στενή συνεργασία με τους γονείς μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.